Ainul Mardhiah89's Blog
Just another WordPress.com weblog

aBout usRati

3742646044_3a6c59cb21Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 yang dikasihi sekalian…for this page, i want to tell all of you about usrati or my loving family..

Saya mempunyai 8 orang adik-beradik iaitu 3 orang lelaki dan 5 orang perempuan.saya merupakan anak yang ke-4..2 orang daripada kami telah berkeluarga dan kami baru sahaja menerima kehadiran seorang anak saudara yang sangat comel dan diberi nama Ainul mardhiah..

Seterusnya, saya masih mempunyai 4 orang adik yang masih bersekolah.Ayah saya bekerja sebagai pembantu tadbir di hospital Tumpat manakala ibu saya sebagai suri rumah.

okla..last but not least i’m very thankful to ALLAH because even though we come from normally family,,we can stay and live in happy and saadah family…i’m very love my family  so much..

Keluargaku syurgaku….

Album keluarga..hehehe

DSC01372

HEhe..ni gambar ma,abah,kak long n abang ngah mase dulu-dulu..orang kate zaman muda2..hehe..handsome jugak ayahku…hahaha..kelakar pulak..mak pulak kalau tengok dalam gambar tu masih kurus langsing lagi..hehe..mak memang cantik dulu,,bertubuh kecik molek..hehe,,sekarang pun tetap cantik lagi walaupun umur semakin bartambah..cume berisi jer,,biasalah,,anak ramai..kan3..kalau ma (panggilan kpd mak)baca blog saya ni  msti dh lame kering gusi..mak tak boleh dengar benda–benda lucu ckt,msti ketawa punyerla..Gambar tu diambil mase tahun berapa yer???hehe,,aku pom belum wujud lagi kat dunia ni..aku sayang sangat pada keluargaku…pada,ma abah..huhu..anakmu ini sangat merinduimu dari perantauan,,hehe

DSC01296

Yang kiri tu adik aku..peace!!!!kan comel tu..name dia siti nur aisyah..aku panggil ct jer..hehe.Dia aktif kat sekolah..tu pakai baju pengawas..hohoho..posing la tu ngan member..dia sekolah kat maahad sedar,tumpat..

No Responses to “aBout usRati”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: